Τηλέφωνο: 2310200999

Πλατεία Αγίου Γεωργίου 3 (Ροτόντα)

Το 12 angrybreads είναι εστιατόριο ΜΟΝΑΔΙΚΟ στο είδος του, γι’ αυτό μη κουράζεστε αναζητώντας ομοιότητες ή κάνοντας συγκρίσεις. Σκοπός μας ήταν δώσουμε στη λέξη γεύμα το πραγματικό της νόημα. Μαγειρεύουμε μόνο με παραδοσιακά ντόπια προϊόντα φροντίζοντας να σας προσφέρουμε ταξίδι γεύσεων με επιρροές απ’ όλο τον κόσμο!

Ολόκληρα κομμάτια κρέατος, μοσχάρι, αρνί, χοιρινό, πουλερικά μαρινάρονται για 24 ώρες με μπαχάρια  και μυρωδικά από τη Μακεδονική γη και σιγοψήνονται για αρκετές ώρες στο φούρνο με παμπάλαιες συνταγές που προέρχονται από ορεινά χωριά της Ηπείρου! Σερβίρονται ψιλοκομμένα σε χειροποίητα ψωμιά,  φτιαγμένα καθημερινά από εμάς με θρακιώτικο αλεύρι (λαγάνα, πολύσπορο, ψωμάκι στον ατμό είναι μερικά από αυτά). Συνοδεύονται με φρέσκιες πατάτες, διάφορες σως όπως Jack Daniels , Verde, Rosso και πολλές άλλες, δικά μας καθημερινά δημιουργήματα. Και φυσικά με μπύρες, κρασιά ή αναψυκτικά της αρεσκείας σας.

Ένα σάντουιτς , στο 12 Αngrybreads είναι ένα πλήρες ποιοτικό γεύμα όπως δεν το έχετε γευτεί ξανά. Πανκέικ, πρωινά και καφέδες έρχονται να συμπληρώσουν με αρώματα και γεύσεις και να ανταποκριθούν στη διάθεσή σας κάθε στιγμή της ημέρας!
Μπορείτε να απολαύστε το γεύμα σας ,στο εστιατόριό μας,στο σπίτι ή στην εργασία σας αξιοποιώντας την υπηρεσία delivery μέσω της online πλατφορμα παραγγελιοληψίας (www.12ab.gr)  ή τηλεφωνικά στο 2310 200 999 .

12 ANGRY BREADS

HANDMADE & AUTHENTIC

STREET FOOD RESTAURANT